Βασίλη έχεις ξεκινήσει μια προσπάθεια μέσω του δημοσιογραφικού ιστότοπου που διαθέτουμε να γνωρίσει ο κόσμος την Αμφιλοχία, πες μας κάτι για αυτό, βλέπεις αποτελέσματα σε ρωτούν για την Αμφιλοχία, υπάρχει διάθεση από το κοινό να έρθει να επισκεφτεί τον τόπο.

Γεια σου Λάζαρε

Χαίρομαι που θα κάνουμε μια συζήτηση που αφορά εμένα και τον τόπο μου και σε ευχαριστώ πολύ γιαυτό.Έχω κλείσει σχεδόν ένα χρόνο να κάνω αυτό το πράγμα που τόσο πολύ αγαπώ.Αυτό που με κρατάει όρθιο είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόσμος.Αρκετός είναι ο κόσμος από ότι βλέπω που θέλει να επισκεφθεί την Αμφιλοχία για να θαυμάσει την αρχιτεκτονική ομορφιά της το κάστρο καθώς και την θαλάσσια χελώνα carreta carreta.

Την careta careta που μπορεί να την συναντήσει κάποιος.

Αρχικά θέλω να σου πω ότι καθημερινά πολύς είναι ο κόσμος που κάθετε αρκετές ώρες και βλέπει την carreta carreta να κάνει βόλτες στην παραλία της Αμφιλοχίας.Ο κόσμος μπορεί να συναντήσει την carreta carreta καθώς κάνει την βόλτα του στην παραλία καθώς γευματίζει και όταν απολαμβάνει τον καφέ του.

Πως ήταν η εμπειρία σου όλους αυτούς τους μήνες στο Amfiloxia.com τι έχεις αποκομίσει από αυτή την συνεργασία.
Το amfiloxia.com στους λίγους μήνες ζωής του με έχει κάνει να αλλάξω,να ενδιαφέρομαι περισσότερο για την πόλη ,που κάποιοι άλλοι αδυνατούν να κάνουν,επίσης θέλω να πω ότι το amfiloxia.com είναι στην κορυφή με την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος σε αυτό.Αυτές τις ώρες δεν πρέπει να κοιτάμε τα κέρδη που έχει ένα σάιτ αλλά τι μπορούμε να προσφέρουμε στην Αμφιλοχία και τα χωριά που ανήκουν στον δήμο μας.Όπως είχα πει αυτό που έχω εγώ αποκομίσει είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα ο κόσμος.Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου που είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα.

 

 Είσαι ένα νέο παιδί που θες να ασχοληθείς με την δημοσιογραφία ποιος τομέας του κλάδου σε ενδιαφέρει πιο πολύ, και πως θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια.
Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά θέλω να σου δώσω μία απάντηση.Σύμφωνα πάντα με τον χαρακτήρα μου θέλω να ασχοληθώ με τον πολιτιστικό τομέα όμως παρατηρώ ότι σιγά σιγά σημειώνετε μία πτώση στα πολιτιστικά δρώμενα στην χώρα και πιστεύω φταίνε και λίγο αυτοί που μας κυβερνούν όμως πιστεύω ότι φταίμε κι εμείς.Επίσης θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το ελεύθερο ρεπορτάζ και με την παρουσίαση κάποιας κοινωνικής εκπομπής. Εγώ θα ήθελα να δω τον εαυτό μου μετά από 10 χρόνια έναν εργατικό άτομο που να μην το βάζει κάτω σε όσες δυσκολίες περνάει,άλλωστε αυτός είναι ο στόχος μου.
Πιστεύεις θα άλλαζε ο χαρακτήρας σου αν αναλάμβανες μια τηλεοπτική εκπομπή, Θα μπορούσες να διαχειριστείς την γρήγορη αναγνωρισιμότητα, η όλο αυτό θα σου άλλαζε το χαρακτήρα και θα ξέχναγες όσους σε βοήθησαν να φτάσεις να κάνεις αυτό που θέλεις.
Θεωρώ ότι σίγουρα θα άλλαζε ο χαρακτήρας μου αν αναλάμβανα μία εκπομπή και πόσο μάλλον τηλεοπτική. Πιστεύω ότι θα γινόμουν ποιο κοινωνικός από όσο είμαι,θα γνώριζα περισσότερο κόσμο θα μίλαγα μαζί τους θα μου έλεγαν τα προβλήματά τους και θα τους τα λύναμε με μεγάλη ευχαρίστηση.Επιπλέον θεωρώ ότι θα μπορούσα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα όμως με στάδια.
Επίσης θα ξαναπώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα διότι χρειάζομαι σπουδές και δουλειά ακόμα,όχι σας κάποιες και κάποιους που αρχίζουν εκπομπές χωρίς σπουδές και χωρίς γνώσεις και το παίζουν κάποιες.Εγώ είμαι κάθετος σε αυτό.Πιστεύω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω να κάνω αυτό που θέλω ίσα ίσα θα τους ευγνωμονώ και θέλω να έρθει η στιγμή που θα τους ευχαριστήσω έναν έναν δημόσια.
Η εμπειρία μου στον χώρο της τηλεόρασης ως διευθυντής προγράμματος τηλεόρασης και ως τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός σε media στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μου έχει διδάξει πολλά.Θεωρώ πως χρειάζεσαι αρκετή δουλεία ακόμα, γνώσεις, και βέβαια δύναμη ψυχής. Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα και όποιος ασχολείται με αυτό φέρει στην πλάτη του μεγάλη ευθύνη.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την σημερινή μας κουβέντα και να σου ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον.

Λάζαρε σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ κι εύχομαι ένα καλύτερο μέλλον και στον Δήμο μας και στην Ελλάδα γενικά!

Ελπίζω σύντομα να  ξαναδούμε και σένα τόσο στο Αγρίνιο όσο και στην Αμφιλοχία, ο τόπος έχει ανάγκη ανθρώπους σαν και σένα !!!!!!!

Η ανάπτυξη στην περιοχή είναι μονόδρομος. Θεωρώ πως η ευρύτερη περιοχή από το αεροδρόμιο του Ακτίου και περιμετρικά στις περιοχές Πρέβεζα Βόνιτσα Λευκάδα Αμφιλοχία θα είναι οι πιο hot επενδυτικά τα επόμενα χρόνια, καθώς κρατούν ακόμα πολύ χαμηλές τιμές και είναι πολύ ελκυστικές ειδικά σε ξένους επενδυτές οπότε το μέλλον σας σίγουρα θα είναι λαμπρό αν βοηθήσετε όλοι να προβληθεί ο τόπος σας.
Σε ευχαριστώ και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα

 

 

 

 

Απαντήστε